MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A kecsketej összetételének, valamint fizikai és kémiai tulajdonságainak változása a laktációs időszak során

Nagy, Szilvia (2012) A kecsketej összetételének, valamint fizikai és kémiai tulajdonságainak változása a laktációs időszak során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nagy_Szilvia.pdf] Szöveg
Nagy_Szilvia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326729; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék-technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 43-52.; Ht. tanszéki jel; Kecsketej; Tejipari technológia; Laktációs időszak; Szárazanyag-tartalom; Zsírtartalom; Víztartalom; Tej összetétele; Fehérjetartalom;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 12:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2513
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése