Nagy, Szilvia (2012) A kecsketej összetételének, valamint fizikai és kémiai tulajdonságainak változása a laktációs időszak során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nagy_Szilvia.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nagy_Szilvia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326729; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék-technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 43-52.; Ht. tanszéki jel; Kecsketej; Tejipari technológia; Laktációs időszak; Szárazanyag-tartalom; Zsírtartalom; Víztartalom; Tej összetétele; Fehérjetartalom; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 12:20 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2513 |