Nagy, Szilvia (2012) A kecsketej összetételének, valamint fizikai és kémiai tulajdonságainak változása a laktációs időszak során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegNagy_Szilvia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ326729; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék-technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 43-52.; Ht. tanszéki jel; Kecsketej; Tejipari technológia; Laktációs időszak; Szárazanyag-tartalom; Zsírtartalom; Víztartalom; Tej összetétele; Fehérjetartalom; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2012 |
| Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 12:20 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2513 |


