Lányi, Márton (2013) Kávés sör gyártástechnológiájának kifejlesztése félüzemi körülmények között. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Lanyi_Marton.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Lanyi_Marton.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (4MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ334112; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 53-54.; Sör. tanszéki jel; Ízesített sör; Kávé; Sörfőzés; Termékfejlesztés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 07 Dec 2023 14:08 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2501 |