MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kávépasztával készült ét- és tejcsokoládé technológiája

Kovács, Gréta (2015) Kávépasztával készült ét- és tejcsokoládé technológiája. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kovacs_Greta.pdf] Szöveg
Kovacs_Greta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370598; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 34-36.; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Csokoládégyártás; Kávépaszta; Étcsokoládé; Tejcsokoládé; Reológiai vizsgálatok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 07 Dec 2023 14:06
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2499
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése