MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kávéőrlemény felhasználási lehetősége spread típusú termék fejlesztésében

Vigyázó, Dorottya (2019) Kávéőrlemény felhasználási lehetősége spread típusú termék fejlesztésében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Vigyazo_Dorottya.pdf] Szöveg
Vigyazo_Dorottya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391848; Budapest; Élelmiszermérnök (MSC), Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 51-54.; Gb. tanszéki jel; Kávéfeldolgozás; Édesipari technológia; Spread; Emulgeálószer; Őrölt kávé; Termékfejlesztés; Spread;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 07 Dec 2023 14:09
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2498
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése