Vigyázó, Dorottya (2019) Kávéőrlemény felhasználási lehetősége spread típusú termék fejlesztésében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Vigyazo_Dorottya.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Vigyazo_Dorottya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391848; Budapest; Élelmiszermérnök (MSC), Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 51-54.; Gb. tanszéki jel; Kávéfeldolgozás; Édesipari technológia; Spread; Emulgeálószer; Őrölt kávé; Termékfejlesztés; Spread; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 07 Dec 2023 14:09 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2498 |