Lovas, Viktória (2019) Kávécseresznye-pasztával töltött csokoládé termékfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegLovas_Viktoria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ391702; Budapest; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök/szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. [48-49.]; Gb. tanszéki jel; Csokoládégyártás; Bonbon; Kávépaszta; Édesipari technológia; Érzékszervi vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2019 |
| Utolsó változtatás: | 07 Dec 2023 14:06 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2494 |


