Vajda, Eszter Krisztina (2019) Kávéblendek antioxidáns hatásának alakulása az összetétel és a pörkölés körülményeinek függvényében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Vajda_Eszter_Krisztina_JK.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Vajda_Eszter_Krisztina_JK.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ397973; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 41-42.; Gb. tanszéki jel; Kávéfeldolgozás; Kávépörkölés; Pörkölt kávé; Antioxidáns kapacitás; Polifenolok; Hőmérséklet-nyomonkövetése; Arabica kávé; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 07 Dec 2023 14:06 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2493 |