MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A kávé biológiailag aktív anyagainak vizsgálata a pörkölés paramétereinek függvényében

Karácsonyi, Mónika Mária (2013) A kávé biológiailag aktív anyagainak vizsgálata a pörkölés paramétereinek függvényében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Karacsonyi_Monika_Maria.pdf] Szöveg
Karacsonyi_Monika_Maria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332541; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 44-45.; Gb. tanszéki jel; Kávé; Kávépörkölés; Arab kávé; Robusta kávé; Koffeintartalom; Antioxidánsok; Polifenolok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 07 Dec 2023 14:38
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2489
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése