MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Karobpor felhasználásának lehetőségei vegán, gluténmentes, minőségi száraztészta és ostya fejlesztésénél

Szentgyörgyi, Kincső (2020) Karobpor felhasználásának lehetőségei vegán, gluténmentes, minőségi száraztészta és ostya fejlesztésénél. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szentgyorgyi_Kincso_2020_2021_1.pdf] Szöveg
Szentgyorgyi_Kincso_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ430349; Budapest; Bibliogr.: fol 58-65.; Gb. tanszéki jel; Karobpor; Száraztészták; Tésztaipari technológia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 20 Nov 2023 10:07
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2485
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése