Homolya, Szabolcs (2019) A kakaóvaj és a sheavaj fizikai, kémiai és technológiai tulajdonságainak összehasonlítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Homolya_Szabolcs_YH.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Homolya_Szabolcs_YH.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ397956; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. [42-45.]; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Kakaóvaj; Növényi zsiradékok; Sheavaj; Csokoládégyártás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 07 Dec 2023 14:37 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2457 |