MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A kakaós étbevonattal készített félzsíros desszertjellegű túrókészítmény HACCP elemzésének bemutatása

Csordás, Zsófia (2012) A kakaós étbevonattal készített félzsíros desszertjellegű túrókészítmény HACCP elemzésének bemutatása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Csordas_Zsofia.pdf] Szöveg
Csordas_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326783; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 73-76.; Gb. tanszéki jel; Kakaós bevonat; Élelmiszerbiztonság; Túrókészítmények; HACCP rendszer; Édesipari technológia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 07 Dec 2023 14:36
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2455
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése