Csordás, Zsófia (2012) A kakaós étbevonattal készített félzsíros desszertjellegű túrókészítmény HACCP elemzésének bemutatása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Csordas_Zsofia.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Csordas_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326783; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 73-76.; Gb. tanszéki jel; Kakaós bevonat; Élelmiszerbiztonság; Túrókészítmények; HACCP rendszer; Édesipari technológia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 07 Dec 2023 14:36 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2455 |