Csordás, Zsófia (2012) A kakaós étbevonattal készített félzsíros desszertjellegű túrókészítmény HACCP elemzésének bemutatása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegCsordas_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ326783; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 73-76.; Gb. tanszéki jel; Kakaós bevonat; Élelmiszerbiztonság; Túrókészítmények; HACCP rendszer; Édesipari technológia; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2012 |
| Utolsó változtatás: | 07 Dec 2023 14:36 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2455 |


