MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kakaómassza és kakaópor alapú étcsokoládé összehasonlító vizsgálatai

Kiss, Klaudia (2017) Kakaómassza és kakaópor alapú étcsokoládé összehasonlító vizsgálatai. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kiss_Klaudia.pdf] Szöveg
Kiss_Klaudia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ375456; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 47-50.; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Étcsokoládé; Kakaómassza; Kakaó; Csokoládégyártás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 20 Nov 2023 09:37
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2452
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése