Kiss, Klaudia (2017) Kakaómassza és kakaópor alapú étcsokoládé összehasonlító vizsgálatai. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kiss_Klaudia.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kiss_Klaudia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ375456; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 47-50.; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Étcsokoládé; Kakaómassza; Kakaó; Csokoládégyártás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 20 Nov 2023 09:37 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2452 |