Haljárszky, Dávid (2019) Kajszifajták beltartalmi értékeinek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Haljarszky_David.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Haljarszky_David.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ396159; Budapest; Kertészmérnök BSc, Gyümölcstermesztés szakirány; Bibliogr.: p. 35-37.; Gyüm. tanszéki jel; Kajszibarack; Kajszibarack-termesztés; Fajtatulajdonságok; Beltartalmi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 20 Nov 2023 09:30 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szalay, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2445 |