MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kajszi barackpálinka összetevőinek vizsgálata különböző lepárlási technológiák alkalmazása során

Jurászik, László (2013) Kajszi barackpálinka összetevőinek vizsgálata különböző lepárlási technológiák alkalmazása során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Juraszik_Laszlo.pdf] Szöveg
Juraszik_Laszlo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ334089; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 61-62.; Sör. tanszéki jel; Barackpálinka; Pálinkafőzés; Kajszibarack; Eredetvédelem;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 20 Nov 2023 09:23
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Panyik, Gáborné
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2436
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése