Jurászik, László (2013) Kajszi barackpálinka összetevőinek vizsgálata különböző lepárlási technológiák alkalmazása során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Juraszik_Laszlo.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Juraszik_Laszlo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ334089; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 61-62.; Sör. tanszéki jel; Barackpálinka; Pálinkafőzés; Kajszibarack; Eredetvédelem; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 20 Nov 2023 09:23 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Panyik, Gáborné - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2436 |