MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Alakor maláta előállítása, minősítése, malátázás modellezése felületoptimalizálási módszerrel (RSM)

Deák, Máté (2013) Alakor maláta előállítása, minősítése, malátázás modellezése felületoptimalizálási módszerrel (RSM). Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Deak_Mate.pdf] Szöveg
Deak_Mate.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ334097; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 50.; Sör. tanszéki jel; Maláta; Malátagyártás; Alakor; Organikus élelmiszerek; Söripari technológia; Biosör;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 08:50
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Hegyesné Vecseri, Beáta
-
-
Konzulens
Fogarasi, Attila Levente
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/243
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése