MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Juh- és kecsketej és tejtermékek összehasonlítása a N-tartalmú komponensek alapján

Szeifrid, Lilla (2015) Juh- és kecsketej és tejtermékek összehasonlítása a N-tartalmú komponensek alapján. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szeifrid_Lilla.pdf] Szöveg
Szeifrid_Lilla.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370451; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 51-54.; Ék. tanszéki jel; Juhtej; Kecsketej; Juhtej termékek; Aminosavak; Biogén aminok; Kefirek; Joghurtok; Tejvizsgálat; Tejminőség;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 16 Nov 2023 14:34
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Sarkadi, Lívia
-
-
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2427
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése