Szeifrid, Lilla (2015) Juh- és kecsketej és tejtermékek összehasonlítása a N-tartalmú komponensek alapján. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegSzeifrid_Lilla.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ370451; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 51-54.; Ék. tanszéki jel; Juhtej; Kecsketej; Juhtej termékek; Aminosavak; Biogén aminok; Kefirek; Joghurtok; Tejvizsgálat; Tejminőség; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 16 Nov 2023 14:34 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Sarkadi, Lívia - - Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2427 |


