Szeifrid, Lilla (2015) Juh- és kecsketej és tejtermékek összehasonlítása a N-tartalmú komponensek alapján. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szeifrid_Lilla.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szeifrid_Lilla.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370451; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 51-54.; Ék. tanszéki jel; Juhtej; Kecsketej; Juhtej termékek; Aminosavak; Biogén aminok; Kefirek; Joghurtok; Tejvizsgálat; Tejminőség; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 16 Nov 2023 14:34 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Sarkadi, Lívia - - Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2427 |