Nagy, Dániel (2016) Joghurtból és táplálék-kiegészítőből izolált probiotikus baktériumok antagonista hatása Listeria innocua ellen. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegNagy_Daniel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ381419; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 36-42.; Sör. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Joghurtok; Probiotikus baktériumok; Listeria fertőzöttség; Streptococcus; Izolátumok; Táplálékkiegészítők; Táptalajösszetétel; Cékla; Biokémiai vizsgálat; Mikromorfológia; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2016 |
| Utolsó változtatás: | 16 Nov 2023 14:33 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Belák, Ágnes - - Konzulens Deák, Bernadett - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2422 |


