Tankó, Gabriella Zsuzsanna (2012) Az alakor antioxidáns kapacitásának meghatározása és az antioxidáns tartalom változásának nyomonkövetése a sörgyártás folyamatában. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Tanko_ Gabriella_Zsuzsanna.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Tanko_ Gabriella_Zsuzsanna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (867kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326776; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 50-53.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Alakor; Antioxidánsok; Söripari alapanyagok; Malátagyártás; Antioxidáns kapacitás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 08:50 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hegyesné Vecseri, Beáta - - Konzulens Stefanovitsné Bányai, Éva - - Konzulens Fogarasi, Attila Levente - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/242 |