MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Az alakor antioxidáns kapacitásának meghatározása és az antioxidáns tartalom változásának nyomonkövetése a sörgyártás folyamatában

Tankó, Gabriella Zsuzsanna (2012) Az alakor antioxidáns kapacitásának meghatározása és az antioxidáns tartalom változásának nyomonkövetése a sörgyártás folyamatában. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Tanko_ Gabriella_Zsuzsanna.pdf] Szöveg
Tanko_ Gabriella_Zsuzsanna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (867kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326776; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 50-53.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Alakor; Antioxidánsok; Söripari alapanyagok; Malátagyártás; Antioxidáns kapacitás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 08:50
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Hegyesné Vecseri, Beáta
-
-
Konzulens
Stefanovitsné Bányai, Éva
-
-
Konzulens
Fogarasi, Attila Levente
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/242
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése