MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Ízesített tojásrántotta alapok fejlesztése

Béres, Andrea (2018) Ízesített tojásrántotta alapok fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Beres_Andrea.pdf] Szöveg
Beres_Andrea.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389229; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 35.; Ht. tanszéki jel; Tojáskészítmények; Omlettek; Élelmiszerbiztonság; Termékfejlesztés; Hőkezelés; Kérdőíves vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:58
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Tóth, Adrienn
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2392
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése