Béres, Andrea (2018) Ízesített tojásrántotta alapok fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegBeres_Andrea.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ389229; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 35.; Ht. tanszéki jel; Tojáskészítmények; Omlettek; Élelmiszerbiztonság; Termékfejlesztés; Hőkezelés; Kérdőíves vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:58 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Tóth, Adrienn - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2392 |


