MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Ízesített kefirek termékfejlesztése Penalty Analysis segítségével

Szabó, Zsófia (2015) Ízesített kefirek termékfejlesztése Penalty Analysis segítségével. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szabo_Zsofia.pdf] Szöveg
Szabo_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369748; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 68-69.; Ht. tanszéki jel; ÁÉ. tanszéki jel; Kefirek; Kefírgyártás; Szárazanyag-tartalom; Színmérés; Viszkozitás mérés; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 31 Jan 2024 10:42
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
Konzulens
Gere, Attila
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2391
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése