Bravik, Lilla (2016) Ízesített céklaszárítmányok fejlesztése vákuumszárítással. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bravik_Lilla.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bravik_Lilla.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ382755; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Tartósítóipari technológiá szakirány; Bibliogr.: p. 51-55.; Kot. tanszéki jel; Céklakészítmények; Szárítás-technológia; Szárított zöldségek; Vákuumszárítás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:21 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2388 |