Hanák, Dávid Tamás (2013) Alacsony alkoholtartalmú alakor sör előállítása különböző élesztőtörzsek felhasználásával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Hanak_David_Tamas.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Hanak_David_Tamas.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ334101; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 52-53.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Alkoholmentes sörök; Alakor; Sörfőzés; Búzasör; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 08:49 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hegyesné Vecseri, Beáta - - Konzulens Fogarasi, Attila Levente - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/237 |