MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Alacsony alkoholtartalmú alakor sör előállítása különböző élesztőtörzsek felhasználásával

Hanák, Dávid Tamás (2013) Alacsony alkoholtartalmú alakor sör előállítása különböző élesztőtörzsek felhasználásával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Hanak_David_Tamas.pdf] Szöveg
Hanak_David_Tamas.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ334101; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 52-53.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Alkoholmentes sörök; Alakor; Sörfőzés; Búzasör;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 08:49
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Hegyesné Vecseri, Beáta
-
-
Konzulens
Fogarasi, Attila Levente
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/237
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése