MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Aktív vizes jég hatása előhűtött halászati termékek eltarthatóságára

Pásztor, Ákos (2016) Aktív vizes jég hatása előhűtött halászati termékek eltarthatóságára. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Pasztor_Akos.pdf] Szöveg
Pasztor_Akos.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ382561; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 37-40.; Ht. tanszéki jel; Halhús; Tárolás. hűtött légtérben; Aktív víz; Ózon; Eltarthatóság; Jégágyon tárolás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 08:49
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Palotás, Péter
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/233
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése