Pásztor, Ákos (2016) Aktív vizes jég hatása előhűtött halászati termékek eltarthatóságára. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Pasztor_Akos.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Pasztor_Akos.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ382561; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 37-40.; Ht. tanszéki jel; Halhús; Tárolás. hűtött légtérben; Aktív víz; Ózon; Eltarthatóság; Jégágyon tárolás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 08:49 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Palotás, Péter - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/233 |