Palotás, Péter (2014) Az aktív víz alkalmazásának lehetőségei a halfeldolgozásban. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegPalotas_Peter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ371618; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 79-86.; Ht. tanszéki jel; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2014 |
| Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 08:49 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich, László - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/232 |


