MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Impact of insect powder and protein on the sensory and functionality of gluten-free baking products

Czank, Natália (2018) Impact of insect powder and protein on the sensory and functionality of gluten-free baking products. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Czank_Natalia.pdf] Szöveg
Czank_Natalia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390500; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 32-36.; Gb. tanszéki jel; Gluténmentes élelmiszerek; Sütőipari termékek; Sütőipari technológia; Fehérjealapú adalékok; Fehérje expresszió; Fehérjetartalom; Kenyérgyártás; Rovarfogyasztás; Fehérjekészítmények;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 16 Nov 2023 13:05
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Jakobi, Sabina
-
-
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2317
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése