MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Ike-jime japán hal-vágástechnológia : ponty (Cyprinus carpio) húsminőségére és eltarthatóságára gyakorolt hatásának és ipari alkalmazásának vizsgálata

Nagy László, Bendegúz (2016) Ike-jime japán hal-vágástechnológia : ponty (Cyprinus carpio) húsminőségére és eltarthatóságára gyakorolt hatásának és ipari alkalmazásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nagy_Laszlo_Bendeguz.pdf] Szöveg
Nagy_Laszlo_Bendeguz.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ382558; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 38-39.; Ht. tanszéki jel; Halfeldolgozás; Ponty; Vágástechnológia; Halhús;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 16 Nov 2023 12:54
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Palotás, Péter
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2306
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése