Szőke, Brigitta (2019) Az IFS és BRC szabványok összehasonlítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szoke_Brigitta.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szoke_Brigitta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391674; Budapest; Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. [60-62.]; Mb. tanszéki jel; Élelmiszerbiztonság; GHP; HACCP rendszer; Márkázott élelmiszeripari termék; IFS; Élelmiszer-szabványok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 06 Nov 2023 13:54 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiskó, Gabriella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2303 |