MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Az IFS és BRC szabványok összehasonlítása

Szőke, Brigitta (2019) Az IFS és BRC szabványok összehasonlítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szoke_Brigitta.pdf] Szöveg
Szoke_Brigitta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391674; Budapest; Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. [60-62.]; Mb. tanszéki jel; Élelmiszerbiztonság; GHP; HACCP rendszer; Márkázott élelmiszeripari termék; IFS; Élelmiszer-szabványok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 06 Nov 2023 13:54
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiskó, Gabriella
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2303
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése