Udvardi, Gergő (2014) Aktív ultrahang hatása húsok pácolásánál. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegUdvardi_Gergo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ370775; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 36-38.; Ht. tanszéki jel; Ultrahang alkalmazása; Húspácolás; Ultrahangos mérés; Sótartalom; Sertéshús; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2014 |
| Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 08:49 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich, László Ferenc - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/230 |


