MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Aktív ultrahang hatása húsok pácolásánál

Udvardi, Gergő (2014) Aktív ultrahang hatása húsok pácolásánál. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Udvardi_Gergo.pdf] Szöveg
Udvardi_Gergo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370775; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 36-38.; Ht. tanszéki jel; Ultrahang alkalmazása; Húspácolás; Ultrahangos mérés; Sótartalom; Sertéshús;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 08:49
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Friedrich, László Ferenc
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/230
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése