MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Hüvelyesek aminosav tartalmának összehasonlítása

Pálmai, Kitti Anett (2017) Hüvelyesek aminosav tartalmának összehasonlítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Palmai_Kitti_Anett.pdf] Szöveg
Palmai_Kitti_Anett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ373584; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 59-60.; Ék. tanszéki jel; Aminosavak; Hüvelyesek; Szója; Lencse; Csicseriborsó; Sárgaborsó; Fehérjetartalom; Növényi fehérjék;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 10 Nov 2023 11:22
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Mednyánszky, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2293
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése