Pálmai, Kitti Anett (2017) Hüvelyesek aminosav tartalmának összehasonlítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Palmai_Kitti_Anett.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Palmai_Kitti_Anett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ373584; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 59-60.; Ék. tanszéki jel; Aminosavak; Hüvelyesek; Szója; Lencse; Csicseriborsó; Sárgaborsó; Fehérjetartalom; Növényi fehérjék; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 10 Nov 2023 11:22 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Mednyánszky, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2293 |