MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Akrilamid csökkentésének stratégiái élelmiszerekben

Gyana, György (2019) Akrilamid csökkentésének stratégiái élelmiszerekben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Hozzáférési nyilatkozat hiányában a szakdolgozat nem elérhető
Kulcsszavak: ENTZ391856; Budapest; Élelmiszermérnök (MSC); Sör. tanszéki jel; Akrilamid; Toxikológia; Maillard reakció; Kenyérgyártás; Sütés; Enzimes folyamatok; Tömegspektroszkópia; Kekszek; Liszt-vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 08:48
Intézet: BUDAI CAMPUS
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/229
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése