Gyana, György (2019) Akrilamid csökkentésének stratégiái élelmiszerekben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Hozzáférési nyilatkozat hiányában a szakdolgozat nem elérhető |
Kulcsszavak: | ENTZ391856; Budapest; Élelmiszermérnök (MSC); Sör. tanszéki jel; Akrilamid; Toxikológia; Maillard reakció; Kenyérgyártás; Sütés; Enzimes folyamatok; Tömegspektroszkópia; Kekszek; Liszt-vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 08:48 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/229 |