Hajnal, András Bence (2014) Húsok denaturációs tulajdonságainak vizsgálata különböző hőkezelési hőmérsékletek hatására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegHajnal_Andras_Bence.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (912kB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ370808; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 26-28.; Ht. tanszéki jel; Húsipari technológia; Húsfehérje; DSC-technika; Sous vide technológia; Denaturáció; Pulykahús; Csirkehús; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2014 |
| Utolsó változtatás: | 10 Nov 2023 10:52 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2283 |


