Stier, Zoltán (2014) Az irányított erjesztés elemei a házi pálinka készítésben. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegStier_Zoltan.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ348592; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 70-71.; Sör. tanszéki jel; Pálinkafőzés; Irányított erjesztés; Cefrézés; Erjedésipari technológiák; Lepárlóberendezések; Érzékszervi vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2014 |
| Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 08:19 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Panyik, Gáborné - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2272 |


