Bencze, Zsófia (2017) Invertáz enzim aktivitásának vizsgálata marcipán masszában. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegBencze_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ375449; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 54-59.; Gb. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Marcipán; Enzimaktivitás; Invertáz aktivitás; NIR/NIT spektroszkópia; FT-NIR spektrométer; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2017 |
| Utolsó változtatás: | 16 Nov 2023 13:45 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - Konzulens Somogyi, László - - Konzulens Fodor, Marietta - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2260 |


