Kun, Attila (2015) Inulinnal készített vajkrémek reológiai tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegKun_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ368875; Budapest; Élelmiszermérnök Msc, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 43-44.; Kot. tanszéki jel; Inulin; Vajkrémek; Vajgyártás; Vajgyártás; Beltartalmi vizsgálat; Érzékszervi vizsgálat; Variancia-analízis; Reológiai vizsgálatok; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 16 Nov 2023 13:41 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Juhász, Réka - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2255 |


