MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Inulinnal dúsított mogyoró és mákkrém előállításának lehetőségei

Kovács, Katalin (2015) Inulinnal dúsított mogyoró és mákkrém előállításának lehetőségei. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kovacs_Katalin.pdf] Szöveg
Kovacs_Katalin.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ368867; Budapest; Élelmiszermérnök Msc, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 61-62.; Ht. tanszéki jel; Kot. tanszéki jel; Édesipari technológia; Krémek; Mogyoró; Funkcionális élelmiszerek; Inulin; Mák; Reológiai vizsgálatok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 16 Nov 2023 13:41
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Juhász, Réka
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2254
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése