MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Inulin prebiotikus hatásának vizsgálata gyümölcs alapú termékekben

Furdi, Bianka (2020) Inulin prebiotikus hatásának vizsgálata gyümölcs alapú termékekben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Furdi_Bianka.pdf] Szöveg
Furdi_Bianka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (4MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ426302; Budapest; Bibliogr.: p. 38-44.; Sör. tanszéki jel; Inulin; Prebiotikumok; Gyümölcskészítmények; Fermentációs technológiák; Tejsavbaktériumok; Escherichia coli; Glükóztartalom; Funkcionális élelmiszerek;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 16 Nov 2023 13:38
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bujna, Erika
-
-
Konzulens
Nguyen, Duc Quang
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2253
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése