Furdi, Bianka (2020) Inulin prebiotikus hatásának vizsgálata gyümölcs alapú termékekben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Furdi_Bianka.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Furdi_Bianka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (4MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ426302; Budapest; Bibliogr.: p. 38-44.; Sör. tanszéki jel; Inulin; Prebiotikumok; Gyümölcskészítmények; Fermentációs technológiák; Tejsavbaktériumok; Escherichia coli; Glükóztartalom; Funkcionális élelmiszerek; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 16 Nov 2023 13:38 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bujna, Erika - - Konzulens Nguyen, Duc Quang - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2253 |