Papp, Ádám (2020) Instant italporok mikrobiológiai és analitikai kémiai vizsgálatai az egészségre gyakorolt pozitív hatásainak szempontjából. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Papp_Adam_BS.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Papp_Adam_BS.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ411936; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 43-47.; Ké. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Instant italok; Gyümölcspor; Escherichia coli; Pseudomonas aeruginosa; Staphyloccus aureus; Analitikai vizsgálatok; Mikrobiológiai vizsgálat; Antimikrobás hatás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 16 Nov 2023 13:24 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kovács, Mónika - - Konzulens Stefanovitsné Bányai, Éva - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2238 |