MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Innovatív péksütemények termékkoncepcióinak tesztelése

Zámbó, Dóra (2019) Innovatív péksütemények termékkoncepcióinak tesztelése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2029.04.18.)
Kulcsszavak: ENTZ391858; Budapest; Élelmiszermérnök (MSC); Élip. tanszéki jel; Termékfejlesztés; Fogyasztói magatartás; Fagyasztott élelmiszerek; Kérdőíves vizsgálat; QR-kód; Péksütemények; Kakaós csiga;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 16 Nov 2023 13:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Temesi, Ágoston
-
-
Konzulens
Plasek, Brigitta
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2236
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése