Zámbó, Dóra (2019) Innovatív péksütemények termékkoncepcióinak tesztelése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2029.04.18.) |
| Kulcsszavak: | ENTZ391858; Budapest; Élelmiszermérnök (MSC); Élip. tanszéki jel; Termékfejlesztés; Fogyasztói magatartás; Fagyasztott élelmiszerek; Kérdőíves vizsgálat; QR-kód; Péksütemények; Kakaós csiga; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2019 |
| Utolsó változtatás: | 16 Nov 2023 13:20 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Temesi, Ágoston - - Konzulens Plasek, Brigitta - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2236 |


