Niebling, Dóra (2018) Innovációk a cukrászsütemények eladási hatékonyságának növelésére a SPAR toGo egységén keresztül bemutatva. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2028.11.05.) |
Kulcsszavak: | ENTZ388921; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Élelmiszer-kereskedelem szakirány; Bibliogr.: p. [38-39].; Élip. tanszéki jel; Fagyasztott élelmiszerek; Cukrásztermékek; SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.; Fogyasztói magatartás; Krémek; Piackutatás; Termékfejlesztés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 16 Nov 2023 13:23 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Fehér, Orsolya - - Konzulens Viszokay, Máté - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2234 |