MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Innovációk a cukrászsütemények eladási hatékonyságának növelésére a SPAR toGo egységén keresztül bemutatva

Niebling, Dóra (2018) Innovációk a cukrászsütemények eladási hatékonyságának növelésére a SPAR toGo egységén keresztül bemutatva. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2028.11.05.)
Kulcsszavak: ENTZ388921; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Élelmiszer-kereskedelem szakirány; Bibliogr.: p. [38-39].; Élip. tanszéki jel; Fagyasztott élelmiszerek; Cukrásztermékek; SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.; Fogyasztói magatartás; Krémek; Piackutatás; Termékfejlesztés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 16 Nov 2023 13:23
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Fehér, Orsolya
-
-
Konzulens
Viszokay, Máté
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2234
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése