Niebling, Dóra (2018) Innovációk a cukrászsütemények eladási hatékonyságának növelésére a SPAR toGo egységén keresztül bemutatva. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2028.11.05.) |
| Kulcsszavak: | ENTZ388921; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Élelmiszer-kereskedelem szakirány; Bibliogr.: p. [38-39].; Élip. tanszéki jel; Fagyasztott élelmiszerek; Cukrásztermékek; SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.; Fogyasztói magatartás; Krémek; Piackutatás; Termékfejlesztés; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 16 Nov 2023 13:23 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Fehér, Orsolya - - Konzulens Viszokay, Máté - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2234 |


