MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Innováció és lehetőségek a gyorsfagyasztás területén

Bodó, Péter (2020) Innováció és lehetőségek a gyorsfagyasztás területén. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bodo_Peter_Z1.pdf] Szöveg
Bodo_Peter_Z1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ407707; Budapest; Élelmiszermérnök BSc, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 41-47.; Ht. tanszéki jel; Tartósítás. hűtés, fagyasztás; Fagyaszthatóság; Magnetokalorikus hűtés; Termoakusztikus hűtés; Lézeres hűtés; Technológiai fejlődés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 16 Nov 2023 13:21
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2233
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése