Tóth, Judit (2012) Impedimetriás mérőrendszer alkalmazása fűszerek mikrobiológiai állapotának vizsgálatára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Toth_Judit.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Toth_Judit.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332190; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és –minőségi mérnöki (MSc) szak; Bibliogr.: p. 52-55.; Mb. tanszéki jel; Élelmiszer-mikrobiológia; Impedimetriás mérések; Bors; Mikrobaszám meghatározása; Élelmiszerbiztonság; Élelmiszerminőség; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 16 Nov 2023 13:05 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Mohácsiné, Farkas Csilla - - Konzulens Engelhardt, Tekla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2218 |