Czank, Natália (2018) Impact of insect powder and protein on the sensory and functionality of gluten-free baking products. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegCzank_Natalia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ390500; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 32-36.; Gb. tanszéki jel; Gluténmentes élelmiszerek; Sütőipari termékek; Sütőipari technológia; Fehérjealapú adalékok; Fehérje expresszió; Fehérjetartalom; Kenyérgyártás; Rovarfogyasztás; Fehérjekészítmények; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 10:19 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Jakobi, Sabina - - Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2217 |


