Nágl, Péter Pál (2012) Húsok márványozottságát meghatározó húsminőségi paraméterek vizsgálata az SEUROP minősítési rendszer tükrében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegNagl_Peter_Pal.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ326614; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszertechnológia és termékefejlesztés; Bibliogr.: p. 61-62.; Ht. tanszéki jel; Húsminőség; Hús márványozottság; SEUROP-besorolás; Élelmiszer-vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2012 |
| Utolsó változtatás: | 10 Nov 2023 10:52 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich, László - - Konzulens Surányi, József - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2184 |


