MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Húsok denaturációs tulajdonságainak vizsgálata különböző hőkezelési hőmérsékletek hatására

Hajnal, András Bence (2014) Húsok denaturációs tulajdonságainak vizsgálata különböző hőkezelési hőmérsékletek hatására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Hajnal_Andras_Bence.pdf] Szöveg
Hajnal_Andras_Bence.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (912kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370808; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 26-28.; Ht. tanszéki jel; Húsipari technológia; Húsfehérje; DSC-technika; Sous vide technológia; Denaturáció; Pulykahús; Csirkehús;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 10 Nov 2023 10:51
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zeke, Ildikó Csilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2183
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése