Hajnal, András Bence (2014) Húsok denaturációs tulajdonságainak vizsgálata különböző hőkezelési hőmérsékletek hatására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Hajnal_Andras_Bence.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Hajnal_Andras_Bence.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (912kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370808; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 26-28.; Ht. tanszéki jel; Húsipari technológia; Húsfehérje; DSC-technika; Sous vide technológia; Denaturáció; Pulykahús; Csirkehús; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 10 Nov 2023 10:51 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2183 |