Szakács, Bianka (2013) Hús romlási folyamatából izolált élesztőgombák és baktériumok interakciójának és potenciális védőhatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szakacs_Bianka.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szakacs_Bianka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ333678; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 49-53.; Mb. tanszéki jel; Csirkehús; Élesztőgombák; Baktériumok; Metschnikowia pulcherrima; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 10 Nov 2023 10:36 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kovács, Mónika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2178 |