Csehi, Barbara (2014) Hús- és vérfehérjék nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatására bekövetkező változásainak vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Csehi_Barbara.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Csehi_Barbara.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371616; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 55-59.; Ht. tanszéki jel; Marhahús; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Húsvizsgálat; Vér; Fehérjevizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 10 Nov 2023 10:45 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich, László - - Konzulens Szerdahelyi, Emőke - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2177 |