MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Hús- és vérfehérjék nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatására bekövetkező változásainak vizsgálata

Csehi, Barbara (2014) Hús- és vérfehérjék nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatására bekövetkező változásainak vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Csehi_Barbara.pdf] Szöveg
Csehi_Barbara.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371616; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 55-59.; Ht. tanszéki jel; Marhahús; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Húsvizsgálat; Vér; Fehérjevizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 10 Nov 2023 10:45
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Friedrich, László
-
-
Konzulens
Szerdahelyi, Emőke
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2177
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése