Soós, Dorottya (2016) Humánpatogén baktériumok gátlása élelmiszer eredetű élesztőgombákkal. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Soos_Dorottya.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Soos_Dorottya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ376150; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 47-53.; Mb. tanszéki jel; Húsromlás; Yarrowia lipolytica; Listeria monocytogenes; Biokontroll; Élesztőgombák izolálása; Élelmiszerbiztonság; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 10 Nov 2023 10:02 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Belák, Ágnes - - Konzulens Péter, Gábor - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2169 |