MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Hőmérséklet-változás vizsgálata a kelesztés során a termékre gyakorolt szélsőséges hatások kiküszöbölésének érdekében

Zachár, Zoltán Csaba (2018) Hőmérséklet-változás vizsgálata a kelesztés során a termékre gyakorolt szélsőséges hatások kiküszöbölésének érdekében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Zachar_Zoltan.pdf] Szöveg
Zachar_Zoltan.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389484; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 35-36.; Gb. tanszéki jel; Sütőipari technológia; Zsemle; Kifli; Tészta-kelesztés; Hőfokszabályozás; PLC;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 10 Nov 2023 11:23
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Takács, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2162
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése