Zachár, Zoltán Csaba (2018) Hőmérséklet-változás vizsgálata a kelesztés során a termékre gyakorolt szélsőséges hatások kiküszöbölésének érdekében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Zachar_Zoltan.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Zachar_Zoltan.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389484; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 35-36.; Gb. tanszéki jel; Sütőipari technológia; Zsemle; Kifli; Tészta-kelesztés; Hőfokszabályozás; PLC; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 10 Nov 2023 11:23 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Takács, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2162 |