MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Hőmérséklet fluktuáció hatása a jégkrém minőségére a tárolás során

Németh, Krisztina (2015) Hőmérséklet fluktuáció hatása a jégkrém minőségére a tárolás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nemeth_Krisztina.pdf] Szöveg
Nemeth_Krisztina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370098; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 48-49.; Ht. tanszéki jel; Jégkrémek; Jégkrémgyártás; Csomagolástechnika;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 10 Nov 2023 11:22
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
Konzulens
Zeke, Ildikó Csilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2157
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése