Németh, Krisztina (2015) Hőmérséklet fluktuáció hatása a jégkrém minőségére a tárolás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nemeth_Krisztina.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nemeth_Krisztina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370098; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 48-49.; Ht. tanszéki jel; Jégkrémek; Jégkrémgyártás; Csomagolástechnika; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 10 Nov 2023 11:22 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2157 |