Baráth, Anna (2020) Hőkezelt magvak őrleményeiből fejlesztett száraztészta modellek kémiai és érzékszervi minősítése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Barath_Anna.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Barath_Anna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ403550; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sütő- és édesipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 47-53.; Gb. tanszéki jel; Száraztészták; Tésztaipari technológia; Amarant; Csicseriborsó; Antioxidánsok; Beltartalmi vizsgálat; Gluténmentes száraztészták; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 10 Nov 2023 10:55 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2155 |