MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Hőkezelt magvak őrleményeiből fejlesztett száraztészta modellek kémiai és érzékszervi minősítése

Baráth, Anna (2020) Hőkezelt magvak őrleményeiből fejlesztett száraztészta modellek kémiai és érzékszervi minősítése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Barath_Anna.pdf] Szöveg
Barath_Anna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ403550; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sütő- és édesipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 47-53.; Gb. tanszéki jel; Száraztészták; Tésztaipari technológia; Amarant; Csicseriborsó; Antioxidánsok; Beltartalmi vizsgálat; Gluténmentes száraztészták;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 10 Nov 2023 10:55
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2155
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése