MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Hőkezelés validálása a Sága Foods Zrt-nél, illetve főzőprogramok összevonási lehetőségei

Varga, Diána (2019) Hőkezelés validálása a Sága Foods Zrt-nél, illetve főzőprogramok összevonási lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2025.12.17.)
Kulcsszavak: ENTZ398113; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc), Élelmiszeripari logisztika és árukezelés szakirány; Bibliogr.: p.[42-46.]; Ht. tanszéki jel; Hőkezelés; Húsipari technológia; Főzőkészülékek; Hőmérsékletmérés; Kalibrálás; Sonka;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 10 Nov 2023 10:56
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Jónás, Gábor
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2154
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése