Varga, Diána (2019) Hőkezelés validálása a Sága Foods Zrt-nél, illetve főzőprogramok összevonási lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2025.12.17.) |
Kulcsszavak: | ENTZ398113; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc), Élelmiszeripari logisztika és árukezelés szakirány; Bibliogr.: p.[42-46.]; Ht. tanszéki jel; Hőkezelés; Húsipari technológia; Főzőkészülékek; Hőmérsékletmérés; Kalibrálás; Sonka; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 10 Nov 2023 10:56 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Jónás, Gábor - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2154 |